Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

De voordelen van Solar screens en rolluiken van Sunmaster

30-08-2022
Leestijd: 2 min.

Wil je jouw huis verduurzamen, zonder al te veel rompslomp en grote verbouwingen? Solar rolluiken en Solar screens hebben direct effect op de isolatie van je woning. Solarzonwering is draadloos en werkt namelijk op zonne-energie. Dat is milieuvriendelijk, je bespaart op jouw energie en Solar zonwering is eenvoudig te installeren. 

Effectief en duurzaam

Solarzonwering van Sunmaster is direct effectief in zonwering. Je sluit in de zomermaanden de zon en warmte buiten en je houdt het binnen lekker koel. In de winter zorgt de isolerende werking voor een besparing op jouw energiekosten. De warmte blijft binnen en je hoeft minder te stoken. Solarzonwering werkt op zonne-energie en kun je op elk moment bedienen, ook op afstand kun je de rolluiken en screens openen en sluiten.  

Eenvoudige te monteren

Voor veel mensen is het plaatsen van rolluiken of screens een drempel. Ze hebben angst dat dat er bij het naar binnen boren, schade aan de woning kan ontstaan, zoals stucwerk dat bij het boren loslaat of dat er niet recht naar binnen geboord wordt. Solar rolluiken en Solar screens zijn eenvoudig te monteren. Je hoeft namelijk niet meer door de muur naar binnen in de woning te boren om de elektrische kabels aan te sluiten, zoals bij reguliere rolluiken. 

Mooie oplossing

Een Solar screen of rolluik werkt op basis van een autonoom systeem dat niet elektrisch aangesloten hoeft te zijn. De montage van rolluiken op zonne-energie zorgt voor een veel mooier effect aan de binnen- en de buitenkant van de woning. Vanzelfsprekend werken monteurs die de zonwering bij je thuis komen plaatsen zorgvuldig, maar met Solar zonwering zijn kabels en gaten naar binnen toe verleden tijd. Je hebt geen hinder meer van kabels, handmatige bediening en het resultaat is een strak geheel.

Bediening op afstand

Jouw Solar zonwering is eenvoudig te bedienen met een Somfy afstandsbediening of met je smartphone. Dan kun je altijd op afstand of tijdens de vakantie de zonwering automatisch openen en sluiten of een weekscenario instellen. Zo heb je zelf altijd de controle. 

Wil je meer weten over een draadloze montage van Solar zonwering? Bezoek een Sunmaster specialist bij jou in de buurt en profiteer van de acties op Solar zonwering tot en met 8 oktober 2022.

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.