Onze blogs

Inspiratie

Rianne buitink sunmaster

‘De balans is goed. Op kantoor is er tijd voor een lolletje, maar er wordt ook hard gewerkt.’

Rianne Buitink (28) is verantwoordelijk voor de serviceafdeling van Sunmaster. Servicevraagstukken, klachten en spoedjes van dealers komen via de mail en de telefoon bij haar binnen. Rianne heeft goed contact met alle dealers, de specialisten die Sunmaster producten verkopen. Rianne zit met haar serviceafdeling bij de verkoopafdeling.

“Als er vragen, klachten of spoedjes bij mij binnenkomen, probeer ik ze altijd binnen vierentwintig uur af te handelen.

Herman uit de bosch

‘Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk bij Sunmaster heel erg leuk’

Herman uit de Bosch is 26 jaar en werkt 3,5 jaar bij Sunmaster. Hij houdt zich sinds oktober 2022 volledig bezig met de MRP inkoop. “MRP staat voor Material Resource Planner.

Ik zorg dat er voldoende voorraad is van het aluminium, de motoren en de zonnedoeken. Er moet niet te veel voorraad zijn en niet te weinig, dat er balans is.” Voorheen bestond zijn functie uit een combinatie van werkvoorbereiding en MRP inkoop.

Gerrit schreuder

‘We hebben een goed team met fijne collega’s’

Gerrit Schreuder is teamleider van het atelier en de assemblage-afdeling voor de screens, knikarmschermen en uitvalschermen. Hij werkt dertien jaar bij Sunmaster.

“In het atelier worden de acryldoeken en glasvezeldoeken gesneden. De doeken snijden we eerst bruto op de rol. Als het doek van de rol afkomst staat het iets rond en krullen de randjes iets op. Daarna worden de doeken zorgvuldig netto gesneden op de juiste maten.” Als ze aan elkaar gelast zijn, gaan ze door naar de assemblage.”

Danny de ruiter sunmaster

Planner bij Sunmaster

‘Elke dag is anders’ 
In gesprek met Danny de Ruiter, planner bij Sunmaster 

Danny werkt bij Sunmaster op het bedrijfsbureau als planner. “Ik zorg ervoor dat de productiebonnen verdeeld worden onder de juiste mensen in de fabriek, zodat iedereen weet wat hij moet doen en aan de slag kan. Als de voorbereiding goed is, verloopt het productieproces ook goed. Is er iets beschadigd of gaat er iets verkeerd, dan wil ik dat meteen oplossen. Zo leer ik elke dag bij.” 

arjen-van-midde-rd-sunmaster

Research & Development bij Sunmaster

"Er heerst een aangename, informele werksfeer, van werkvloer tot directie"

Arjen van Midde houdt zich bij Sunmaster bezig met innovatie en het ontwerpen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. “Ik werk nu ruim drieënhalf jaar als Product Engineer. Ik ben verantwoordelijk voor R&D, research en development.” Arjen maakt 3D en 2D designs en geeft ook technische ondersteuning voor de assemblage.